multimedie

Thursday, March 02, 2006

Fra Multimedie til naturen:).

I gennem den sidste tid har jeg ikke brugt min Multimedie blog så flittigt, som jeg kunne ønske mig. Det skyldes, at jeg har arbejdet med vores fælles projekt DO-IT se her http://do-it.cvusonderjylland.dk/ . Da jeg arbejder i Rød Stue sammen med Lone, har jeg brugt lidt energi på dette.

Som jeg tidligere har nævnt er mit 1. grenvalgsfag Multimedie stillet lidt i ro, for at give plads til mit 2. grenvalgsfag Natur.
Det er et spændende område, som supplerer hinanden godt. Det er for mig at se to stærke og anvendelige fag, at komme ud fra seminariet med.

Det gode ved de 2 grenvalgsfag er, at jeg kan drage stor nytte af multimedie faget i naturgrenvalget. Det er især godt, for det håndværk jeg har tilegnet mig det sidste halve år i multimedie, kan jeg holde i gang ved at anvende det i/på min blog i naturfaget. Her er min nye blog. http://mrskarin917.blogspot.com/
Denne blog er jeg travlt optaget af, den afløser min opmærksomhed fra min Multimedie blog, for der er så meget spændende ud i naturen, som jeg gerne vil inddrage på min nye blog.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

The WeatherPixie
Free Website Counters
bun and thigh max
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from mrskarin913. Make your own badge here.
www.flickr.com
mrskarin913's photos More of mrskarin913's photos
adopt your own virtual pet!